Reviews

REVIEW

“Door de samenwerking met Petra heb ik mijn bedrijfsfinanciering binnengehaald”

Door de samenwerking met Petra heb ik een goed ondernemingsplan geschreven, waarmee ik bedrijfsfinanciering heb binnengehaald. Ik vond het fijn dat er ruimte was voor waar ik als persoon tegenaan liep in het proces van het schrijven van mijn plan. En dat ik samen met Petra kon uitvogelen welke strategie het beste bij me past. Daarbij was zij voor mij een fijn klankbord als ik twijfelde of onzeker ergens over was. En wat ik een heeeel groot pluspunt vond en vind aan het samenwerken met haar is dat ze gewoon ‘mens’ en zichzelf blijft. In mijn ogen is ze liefdevol, supportive, een baken, solide en evenwichtig.

Lia spikmans - SPIKS

REVIEW

“Het is me gelukt om met mijn eigen bedrijf financieel zelfstandig te zijn!”

SCHILDER uit Bavel

Zal ik jou ook op weg helpen?
Plan hier je gratis kennismakingsgesprek in.

REVIEW

“Petra heeft mij geholpen bij het inzetten van een verdienmodel”

Ik was op zoek naar een businesscoach om mijn bedrijfsidee en productaanbod te toetsen. Dat is gelukt. De coachingsgesprekken vond ik heel fijn. Petra gaf mij het vertrouwen dat ik op de goede weg zat. Ze heeft mij op nieuwe ideeën gebracht, geholpen bij het inzetten van een verdienmodel en ze heeft uitgezocht welke manier van ondernemen voor mij de juiste was.

leonie gladdines - studio sierlebons

REVIEW

“Ik heb het geloof in mezelf gevonden dat ik het kan!”

Diana - BEAUTICIAN uit Tilburg

REVIEW

"Ik denk dat als je gelooft in jezelf, dat je er gewoon voor moet gaan"

Toen ik de kans kreeg om mee te doen aan de ondernemerstraining heb ik deze met beide handen aangegrepen. Ik werkte jarenlang in de horeca en was toe aan iets anders, waarbij ik de touwtjes zelf in handen had. Ik realiseerde wel dat ik hulp nodig had bij het opstarten van mijn bedrijf. Inmiddels ben ik gestart (ik verkoop online producten vanuit een webshop) en het loopt goed! De training heeft me vooral handvatten gegeven om inzicht te krijgen in het financiële plaatje.
Petra is heel goed in wat ze doet, ze vertelt duidelijk en brengt een goede sfeer mee. Er was geen vraag die ze niet kon beantwoorden. Ik kon altijd contact opnemen als iets niet lukte. Ik heb veel van haar geleerd.

Roos schuijt - eigenaar webshop detailhandel

Nooit meer de laatste tips missen die jouw focus op ondernemen verbeteren?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang deze gratis 8 keer per jaar in jouw inbox!

REVIEW

“Ik heb geleerd zakelijker te zijn en tegelijkertijd trouw te blijven aan mijn eigenheid.”

Petra is erg toegankelijk en heeft een fijne persoonlijkheid. Ze weet waar ze het over heeft, aangezien ze zelf al jarenlang ondernemer is. Ze is rustig en kan goed luisteren. Ze speelt in op wat er speelt en wat er op een bepaald moment nodig/belangrijk is. Ik heb geleerd zakelijker te zijn en tegelijkertijd trouw te blijven aan mijn eigenheid, persoonlijkheid en waarden & normen. Ook het belang ingezien om (financieel) overzicht te behouden.

ELS DEN OTTER - CIRCLE OF LIFE

REVIEW

“Het één op één samenwerken heeft mij geholpen mijn doel te bereiken”

Het één op één samenwerken met Petra heeft erg bijgedragen om mijn doel te bereiken. De ondernemerstraining, haar betrokkenheid en fijne samenwerking hebben mij geholpen mijn bedrijfsidee verder uit te werken.

Ze is goed bereikbaar, meedenkend en meelevend en geeft mij in de samenwerking een thuisgevoel.

Naeemah - Ondernemer in de beveiliging

Wil je vandaag nog aan de slag om jouw ondernemersdroom werkelijkheid te laten worden?

Download hier gratis mijn e-book met de 12 stappen!